Potentialetest

Hvorfor bruge en potentialetest?

“Fordi vi ønsker personale med potentiale og kontinuerlig læring”

De fleste job i dag er dynamiske og fleksible. Virksomheder finder sjældent, eller søger sjældent kandidater med viden og erfaring, der allerede dækker ethvert hjørne af et jobs nuværende og fremtidige opgaveliste. I stedet ønsker virksomheder personer med potentiale – personer, der gennem kontinuerlig læring og ræsonnement, udvikler deres kompetencer, tilfører forretningsmæssig værdi, og bringer deres stilling til nye højder.

Inden ansættelse eller overvejelser om yderligere faglig udvikling af en medarbejder, er det ofte en fordel at måle potentiale i forhold til jobbet. Derfor bruger vi ofte den kognitive test ACE som evnetest til screening, faglig udvikling og uddannelse.

Se fremad og maksimer validiteten af dine udvælgelser

Med ACE kan vi sikre et pålideligt match mellem job kompleksitet og medarbejdernes potentiale. Vi kan desuden hurtigt vurdere en persons kognitive evne til ræsonnement og til at generere læring i nye situationer og gennem formel uddannelse. Den medfølgende viden åbner dørene for en bred vifte af forretningsmæssige gevinster. Vi kan derfor være med til at sikre at vores kunder rekruttere de rigtige mennesker, og derved forudsige resultater og job succes, planlægge passende uddannelse af medarbejderen, og optimere talent og karriereudvikling.

Master Certified