Hvorfor bruge GoMatch

– det er der flere gode grunde til.

 • GoMatch tilbyder dig skræddersyet rektrutterings-løsninger, så du kun betaler for de behov DU har. Undgå fremover dyre rekrutteringsregninger, uden at gå på kompromis med kvaliteten – så vælg GoMatch!

  I GoMatch arbejder vi med en systematisk og omfattende search efter de den dygtigste kandidater. En passiv kandidat er ikke på udkig efter nyt job, men kan motiveres, hvis det er det rigtige skridt i karrieren. GoMatch rekrutterer alle kompetencer, og har specialiseret sig i at finde den helt rette medarbejder, der matcher dine behov.

 • Vi er professionelle HR konsulenter og headhuntere, er dybt engagerede og har mange års relevant erfaring. Med stærke kompetence og stort relevant personligt netværk, kan vi kan med garanti finde præcis den medarbejder, som med de rette værdier, egenskaber og intelligens skaber værdi i sin nye virksomhed.

  Ved rekruttering af nye medarbejder, vil et samarbejde med GoMatch give virksomheden et professionelt rekrutteringsforløb, med rådgivning og sparring fra erfarne og engagerede konsulenter. Vi anvender velkendte og afprøvede værktøjer, der sikre at den rette kandidat ansættes.

Kort sagt:

     Erfarne konsulenter med mere end 10 års erfaring indenfor rekruttering
Vi skræddersyer løsningerne efter dine behov
Særdeles konkurrencedygtig pris
Relevant sparringspartner med indgående HR- og rekrutteringserfaring
Mulighed for garanti på opgaver
Vi holder hvad vi lover – altid!

Se her for vores tidligere opgaver og referencer

 •  Netværket

  Kan man ikke rekruttere gennem sit netværk? Jo…nogle gange!

  Men det erstatter aldrig en kompetent rekrutteringsproces. En fejlansættelse kan ofte være katastrofal for en virksomhed hvorfor en rekrutteringer ikke må gå galt. De er så vigtige for virksomheden, at man SKAL finde markedets bedste og sikreste match.

  Din virksomhed sparer både tid og ressourcer og får den bedste ressource på opgaven. Nemlig Specialisten!

 •  Hele pakken

  Vi håndterer hele processen fra udarbejdelse af firma- og jobprofil til annoncering, udvælgelse af kandidater, indledende samtaler og frem til den endelige præsentation.

  Gennem eget netværk, emnebank, målrettet annoncering og effektive search processer sikrer vi, at jeres virksomhed får rekrutteret den helt rigtige medarbejder til aftalt tid.

  Hos GoMatch er vi specialister der udelukkende arbejder med rekruttering – intet andet!

 •  Medarbejderen

  Der er naturligvis mange muligheder med annoncering, netværk, cv-databaser m.m., men ofte rammer man kun dem der måtte være aktivt søgende. Vi vil gerne have alle relevante kandidater i spil!

  Det er derfor mere relevant end nogensinde at virksomheder får hjælp af en headhunter for at finde den bedst kvalificerede medarbejder. På den måde undgås en hel del af de indledende manøvrer, og der kan fokuseres målrettet på at find den helt rigtige kompetence.

 •  Headhunteren

  En god headhunter er altid opdateret indenfor sit kompetencefelt, så der kan foretages search hos relevante virksomheder og netværk til det aktuelle job. En god headhunter har ligeledes et omfangsrigt netværk, som naturligvis bør være brancherelevant.

  Ved at bruge GoMatch til rekruttering af din næste medarbejder sparer du således værdifuld tid til screening af irrelevante ansøgere, samt du får adgang til alle tilgængelige ressourcer – og ikke kun de aktivt jobsøgende.

 

 

Ring til os på 61 33 20 10 eller kontakt os her